Park Side

275A2934

Välkommen till park side

För medlemmar

Boka mötesrum

LC7A3129-Redigera

Jobba smart nära staden och världen

Jobba i moderna kontorslokaler och ha nära till restauranger, butiker – och resten av världen. Bredden håller på att utvecklas till en ny stadsdel, och vårt uppdrag är att göra det till en av de trevligaste platserna att arbeta på i Stockholm.

På vårt Park Side-kontor hittar du smarta kontorslokaler och nyrenoverade fräscha gemensamma ytor där du både kan ta en kopp kaffe eller ha ett lunchmöte. Vi har byggt allt från kontorslokalerna till den gemensamma loungen för att hålla dig motiverad och inspirerad på jobbet.

LC7A3188-Redigera

Kontor med många fördelar

Park Side erbjuder allt du kan förvänta dig av ett fullservicehus– och lite till. På så sätt kan du som hyresgäst fokusera helt och hållet på den egna verksamheten, och njuta av ett kontor med många fördelar.

Välkomnande entré

Här välkomnas du av en generös loungeyta som blir en naturlig mötesplats i vardagen.

Goda kommunikationer

Till Bredden tar du dig med både bil, pendeltåg, buss och cykel. Vår shuttlebus tar dig enkelt t/r Rotebro station på 10 minuter.

Gym

Vi erbjuder ett gym för alla som jobbar i fastigheten.

Konferens- och mötesmöjligheter

Med ett av Nordens största konferenshotell i huset finns ett brett utbud för alla typer av konferenser. Kapacitet upp till 1 800 personer.

Coworking

Modern coworking med flexibla ytor och smarta avtal.

Parkering för cykel och bil

I vårt erbjudande ingår fullt utrustade parkeringsgarage med laddplatser för elbilar, samt ett cykelrum med servicerum.

Restaurang

I huset finns restaurang som serverar varierande lunchmeny och erbjuder även hjälp med catering.

naratillallt

Nära till allt

Från Bredden är det nära till såväl Stockholm som Uppsala, och den omedelbara närheten till Arlanda och Bromma gör att det går snabbt att ta sig vidare ut i världen. Det har gjort detta till en naturlig och levande samlingsplats för verksamheter av alla dess slag.

15minfrankontoret

15 minuter från kontoret
Med Arlanda nära är det enkelt att ta emot långväga finbesök. Dessutom ligger Bromma flygplats mindre än 30 minuter bort.

20minbort

20 minuter bort
Från centrala Stockholm är det både enkelt och behagligt att ta sig till Bredden – endast 20 minuter med bil, eller 24 minuter med pendeltåg.

50meter

50 meter från entrén
Med skogen runt hörnet har du nära till grönska, avkoppling och naturlig återhämtning. Ett enkelt sätt att uppnå ett balanserat arbetsliv.

ettpendeltag

Ett pendeltåg bort
Med en placering norr om Stockholm har du nära till angränsande områden som Uppsala, Knivsta och Upplands Väsby. Pendeltåget stannar vid Rotebro – endast 10 minuter bort med vår shuttle bus.

Death_to_Stock_Photography_BodyTruths_14

Anmäl ditt intresse

Vilken typ av kontorsplats är du intresserad av? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort.

LC7A3264-Redigera

För dig som medlem

green_leaves

Undrar du över något?

Fråga vad som helst här!